Thomas Olde Heuvelt voor de tweede keer genomineerd voor Hugo Award!

Het is hem weer gelukt! Thomas Olde Heuvelt heeft zijn tweede nominatie voor de prestigieuze Hugo Award te pakken. Vorig jaar was hij al genomineerd met The boy who cast no shadow (het winnende verhaal van de PHP 2009), dit jaar staat zijn verhaal The ink readers of Doi Saket op dat hele korte, heel begerenswaardige lijstje. Gefeliciteerd Thomas, wereldprestatie!De Hugo Awards worden uitgereikt tijdens LonCon 3 ‘s avonds op17 augustus 2014 in Londen. Deze ceremonie is één van de hoogtepunten van de WorldCon. Er schijnen zo’n honderd Nederlanders en Belgen naar de conventie te gaan, dus dat wordt een spannende avond.

De andere twee organisatoren van de PHP zullen er ook bij zijn in Londen om Thomas aan te moedigen.

Lees het genomineerde verhaal gratis op Tor.com!

Dit bericht is geplaatst in Achtergrond informatie, PHP Organisatie, Verhalen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>