Paul Harland Dag: 8 februari 2014

De uitslag van de Paul Harland Prijs wordt bekend gemaakt op de Paul Harland Dag. Dit is inmiddels een traditie, in 2014 is het alweer de vierde editie! De vorige keren werd dé dag georganiseerd in achtereenvolgens Dordrecht, Utrecht en Delft. Vorig jaar beviel De VAK in Delft zo goed dat we besloten hebben ook dit jaar de PHD daar te houden. Dit keer met meer ruimtes voor workshops, panels, voordrachten, de PHP gelegenheidsband, De Schrijvers van de Donkere Kamer en nog veel meer…

De Paul Harland Dag vindt plaats op 8 februari 2014 en zal naar verwachting de hele dag duren. Dit jaar richt de organisatie zich niet alleen op de deelnemers en genreschrijvers uit het Nederlandse taalgebied, maar juist ook op de lezers. Want wat is een schrijver zonder de lezer?

De voorbereidingen zijn gestart, de programmaonderdelen staan in de steigers, meerdere sprekers, docenten en presentatoren zijn al gestrikt en de ruimtes zijn geboekt.

Dus: houdt die datum vrij: kom op 8 februari naar De VAK in Delft!

 

Dit bericht is geplaatst in Achtergrond informatie, Paul Harland Dag, PHP Uitslag, Schrijfwedstrijd. Bookmark de permalink.

16 reacties op Paul Harland Dag: 8 februari 2014

 1. Mieke Sonck schreef:

  Ik kom! Bij leven en welzijn, :) en sleur mijn huisgenoten mee. We kijken er nu al naar uit.

 2. Jan van't Ent schreef:

  Leuk – weer een lange middag van 13:00 tot 17:00 uur, of wordt het nog extra gevuld?

 3. DW schreef:

  Leuk dat er inmiddels een datum bekend is. Ik ben erg benieuwd naar de indeling van de dag en kijk al erg uit naar de workshops.

  Als ‘newbie’ zijn er na het lezen van deze publicatie nog wel twee dingen die ik me afvraag:
  Zijn er kosten verbonden aan de PHDag?
  En mogen eventuele introducés ook aan alles deelnemen?

  Alvast bedankt!

 4. Remco Meisner schreef:

  Ik heb het in mijn agenda gezet en ik hoop erbij te kunnen zijn. Willen jullie nog iets doen met filmpromotie? (In dat geval kan ik mijn cameraboeltje meezeulen.)

 5. Liona schreef:

  Ik heb even een vraagje. Toen ik meedeed aan de Paul Harland Prijs dacht ik gelezen te hebben dat de kandidaten een e-mailtje zouden krijgen met informatie. Nou is een tijd geleden mijn e-mail gehackt en heb ik nu een nieuwe. Ik durf niet meer zeker te zeggen dat er inderdaad zo’n e-mail zou komen, maar als die al wel geweest is vraag ik me wel af of ik daar veel van gemist heb en als die dus nog moet komen zal ik hem waarschijnlijk nooit ontvangen. Thanks.

  • Beste Liona,
   Binnenkort komt er een mailtje met het programma van de Paul Harland Dag en na die dag ontvangen alle deelnemers het juryrapport ook via de mail. Eerder is er wel een mail gestuurd, maar je hebt niet echt iets gemist, denk ik.
   Is je mailadres nog het zelfde? Dan hoef je niets te doen. Heb je een andere, geef dat dan door aan de organisator 😉

   Groeten,
   Martijn (organisator)

 6. Ikke schreef:

  Oooh wat erg, ik kan op die dag niet, dan staat er al een andere afspraak! En het is voor mij ook te ver reizen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>