Download de poster en flyer van de Paul Harland Dag

In samenwerking met Centrum voor de kunsten De VAK, heeft de Paul Harland Prijs organisatie een poster en een flyer gemaakt voor de Paul Harland Dag op 9 februari in Delft. Beide zijn hier te downloaden, als je wilt helpen met het promoten van de dag, de fantastische genres en de PHP schrijfwedstrijd. De flyer is volgens de huisstijl van De VAK ontworpen, de poster is vormgegeven door kunstenaar Remco Nieboer, degene die ook de logo’s van de PHP heeft gemaakt en die de website heeft gebouwd.

De Paul Harland Dag staat inmiddels ook op de VAKagenda aangekondigd.

Download hier de folder en de poster in pdf en bekijk ze hieronder:

Dit bericht is geplaatst in Achtergrond informatie, Paul Harland Dag, Schrijfwedstrijd. Bookmark de permalink.

Één reactie op Download de poster en flyer van de Paul Harland Dag

  1. Pingback: The Paul Harland Day | From the Beloved Country

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>